Andlig utveckling
Se föregående   |  Se alla artiklar   |    Se nästa

Andlig utveckling

Varför utvecklas jag inte?

Tänk på att allt består av energi

som cirkulerar runt i hela Universum

i våra kroppar, på olika platser på jorden

(olika platser har olika energier)

Den positiva energin finns i våra djur och växter. Olika energier har olika frekvens. Negativ energi har en tyngre frekvens, medan den positiva energin har en lättare frekvens. Våra Änglar kommer med väldigt höga lätta energier till oss. Det är därför vi mår så bra vid dessa möten.

Med våra tankar kan vi styra denna energi till oss eller från oss. Beroende på hur vi tänker och handlar. Saker vi köper eller tillverkar sätter vi också positiva eller negativa energier i. En fabrik där personalen inte trivs, sätter negativ energi i sina produkter. Ett företag/fabrik som har stor trivsel på sin arbetsplats, sätter positiv energi i sina produkter, eller i de affärs uppgörelser de gör. Ett företag med en positiv anda växer och får hela tiden nya kunder.

Negativa tankar

När du är negativ eller ofta har negativa tankar, har mycket rädslor, är avundsjuk, svartsjuk, är oftast arg på allt och alla, är hämndlysten, m.m. då minskar du din utstrålning (aura) och stänger till din kontakt med dina guider/ledare och ditt högre jag.

Då sätter du negativa energier i dina handlingar och i din kropp. Dessa negativa energier påverkar också andra människor negativt. En del personer undvika dig. För de mår dåligt i din närhet. Andra negativa personer förstärker sina egna negativa energier i din närhet. Och trivs ihop med dig. För ni har samma energifrekvens. Ni kanske gillar att prata skit om andra tillsammans eller pratar gärna om hur besvärligt livet är. För tillsammans kan ni inte se de positiva och möjligheterna. Ni ser bara problemen i livet. Många negativa människor njuter av att det går dåligt för andra människor eller av att andra människor skiljer sig, blir uppsagd på jobbet, eller råkar ut för olyckor.

Oftast har man då en hel del ”skräp” i kroppen från detta eller tidigare liv som stänger till en del av kroppens chakran.

Chakran

Chakrana är kroppens andningshål. I dem måste energin hela tiden vara i gång och flöda. Om inte chakrapunkterna fungerar fullt ut, blir det stopp i kroppens energi system, eller att energin går för långsamt i kroppen. Det är så många av våra sjukdomar uppstår. Det blir då svårare att dra in jord energin via fötterna upp genom kroppen. Och även svårare att dra ner den kosmiska energin. För att få den naturliga kroppsenergi att flöda. För att kroppen skall vara i balans. Är t e x hjärtchakrat helt eller delvis stängt är det svårare att ge och ta till sig känslor och kärlek.

Om du inte mår bra eller har mycket negativa tankar om andra och dig själv

Då går inte ditt budskap fram. Du får svårt att sprida kärlek genom dig till andra. För din kropp upptas av alla dina blockeringar, s k trauman som du gått igenom i detta eller i ett tidigare liv. Gå och få hjälp med att ta bort dina blockeringar.

Är du arg på alla krig och orättvisor?

Även när din dagliga tid upptas av att vara arg på alla krig och orättvisor i världen, då skänker du negativa energier till det. När krigen får dessa energier från dig och andra människor, kan dessa krig fortsätta för just du har lämnat negativ energi till det. Ge inte näring till den negativa och tunga energin i samhället. Låt krigen vara. Skicka positiva energier till dem istället, så de upphör. Om du mår bra kommer också andra människor du möter att må bra. De känner av din starka utstrålning som pulser av kärlek till allt och alla.

Gå inte omkring och oroa dig

När du går omkring och oroar dig för andra människor. Din man, dina barn, dina släktingar, vänner, m fl. Då skapar du rädslor. För att de skall hända dem något. Eller så är du orolig för att en operation inte skall gå bra. Oro och rädslor drar till sig negativa energier. Du förstärker då din familj eller dina vänners problem i negativ riktning. Tänk istället att denna operation kommer att gå jättebra. Min dotter kommer att få ett bra liv med sin nye man. Min familj kommer att ha det bra. Min hund som blev påkörd kommer att bli helt frisk igen efter operationen, osv. Då sätter du positiv energi i alla händelser i livet. Och du kommer att se att livet blir lättare att leva. Alla problem som dyker upp löser sig. Tack vare att du alltid sätter positiv energi i alla negativa händelser. Inga problem är ”stora” för dig, för du vänder dem alltid till något positivt.

Du får aldrig glömma dig själv

Du får aldrig glömma dig själv. Ge det du kan till andra men låt dem inte ”äta” upp dig. Låt var och en ta sitt eget ansvar för sitt liv. När du känner dig kraftlös då måste du ta hand om dig själv i första hand. Annars har du ingen energi kvar till andra och kan då bli utbränd.

Glöm ej att använda ordet förlåt

Förlåt din egen kropp om du misshandlat den genom droger eller annat i detta eller i ett tidigare liv. När du även förlåter dem som gjort dig illa. Då släpper den blockeringen i din kropp. Kan du inte förlåta. Då får du fortsätta bära på dina blockeringar, som med tiden oftast skapar sjukdomar. Jag har upplevt det så många gånger nu. När jag jobbat med blockeringar i en behandling. Hur starkt ordet FÖRLÅT är. Då först får du frid i kroppen och själen. Med lättare energier i kroppen kan den nya energin gå in i ditt hjärta. Du och de andra världarnas energier skall kunna vibrera tillsammans.

Ta bort den tunga energin som är dina blockeringar

Det handlar helt enkelt om att få bort alla tunga/negativa energier som belastar dig. Tunga energier kommer från dina blockeringar/trauman du gått igenom i detta och tidigare liv.

Varje dag eller vecka lägger vi in nya blockeringar i våra kroppar. På den plats vi redan har blockeringar. Då förstår du varför ditt knä som du skadade i en cykel olycka blir ondare och ondare, för varje år. Allt negativt sugs till den platsen i kroppen som redan bär på en negativ energi. Om du istället låter behandla knäet så att det läker. Och ser till att du själv är i balans och mår bra. Då rinner den negativa energin av dig. Den fastnar inte på din kropp. För att du ser till att hålla din kropp frisk. En frisk kropp som inte är stressad har kontakt med både Jord energin (Moder Jord) och den kosmiska energin(Gud).

När de lätta energierna kan börja på att jobba, då börjar ditt hjärta att öppnas mer och mer. Ifrån hjärtat strömmar då den kärleks energi som du är skapade med från grunden. Den grundenergi som du har med dig från Universum. Denna energi påverkar allt och alla på jorden. Människor med stark utstrålning bär på denna starka grund energi. Som vi alla mår bra av.

Varför utvecklas jag inte?

Negativa tankar och rädslor är oftast den vanligaste orsaken till att man inte kommer vidare, i sin andliga utveckling. Har man stängt sitt hjärta på grund av jobbiga relationer, trauman man upplevt, etc. då har den positiva energin svårt att nå dig. Även svartsjuka och avundsjuka skapar blockeringar i kroppen.

Varje dag eller vecka lägger en del av oss in nya negativa energier i våra kroppar. På de platser där det redan ligger trauman från olika händelser i livet. Då förstår du varför ett knä som du skadat, aldrig vill läka. Den negativa energin åker alltid till den plats där det redan ligger en negativ energi. Det är därför så viktigt att se till att vi alltid håller oss friska, i kropp och själ.

När din kropp vibrerar av lättare energier (positiva energier). Då har du lättare att få kontakt med andra världar. Då öppnas även hjärtat upp för kärleksenergin som är grunden till hela universum. När din kropp börjar vibrerar av kärleksenergi. Kommer du att med intuitionen känna av att det finns andra världar. Och att de som finns där vill ha kontakt med dig. Även du har som målsättning att du vill att ditt hjärta skall öppnas upp, för den lättare energifrekvensen. Då först får du kontakt med andra världar.

Människans har ett eget ansvar

Varje människa ansvarar själv för sitt eget liv. Alltför många har tendensen att lägga sitt livs motgångar på andra människor. Det är andra människors skuld till att livet blivit som det blivit. Det gäller även trauman och minnen från barndomen. Eller så skyller man alla motgångar på samhället.

Det man då glömmer bort är att ingen har haft en helt perfekt barndom oavsett om man har varit rik eller fattig. Våra föräldrar försökte fostra oss och ge oss levebröd utifrån sin kunskap och de trauman de haft med sig i sina liv. De har gjort så gott de kunnat. Varje generation av föräldrar har lärt sig saker från föregående generation. Varje föräldrageneration blir bättre och bättre på att tillgodose sina barns behov. Har man viljan och målsättningen att bryta familjemönstret och bli en bättre förälder, då gör man det. Samt att man själv arbetar på eller får hjälp med de blockeringar man haft med sig från sin barndom.

Samma problem om och om igen

Vi som människor har glömt att vi själva valt våra föräldrar och vilka motgångar barndomen skulle bjuda på. Innan vi gick ner i detta jordelivet. När du förstått varför du får en viss motgång och du har lärt dig något av den. Då kommer den inte tillbaka i ditt liv. I annat fall råkar du ut för samma problem om och om igen, tills du tar itu med det eller förstår varför det dyker. När du kommit till insikt varför, då först släpper det, och kommer inte tillbaka. Då får du lugn och ro ett tag, tills ett nytt problem dyker upp som du skall lösa.

Lösa Problem

Ju bättre du blir på att lösa problem och motgångar i livet, desto starkare blir du som människa. Tillslut kliver du bara över problemen, utan att tänka på att detta var ett ”stort” problem för t ex 10 år sedan. Nu är det bara ett litet hinder som du skall över för att komma vidare i livet. Ju starkare du blir på att lösa problem och komma till insikter i livet. Ju starkare blir din mediala gåva och din kraft du får med dig i din kropp. Har du hjärtat med dig genom att var en god människa. Och att alltid försöka göra det bästa för dig och dina medmänniskor i livet. Då öppnas hjärta upp mer och mer för jord energin och den kosmiska energin. Du ser tydligare in i andra världar och pratar med dessa utan problem. Du får vägledning varje dag via dina samtal med ditt Högre jag och dina Guider/ledare.

"Allseendets öga"

"Allseendets öga" säger att kärlek och känslor måste segra. För att alla skall komma till djupare insikter om sig själva. Alla varelsers medvetande i alla Universum måste växa och utvecklas.

Ordet förlåt

Glöm inte att du måste använda ordet förlåt. Det ordet har så mycket energi och är så magiskt. När du förlåter din kropp för att du behandlat den illa av olika anledningar. Då får kroppen frid. Du måste alltid även förlåta dem som gjort dig illa.

Sätt dig i en skön stol eller lägg dig ner på en skön plats. Där du inte blir störd av ljud eller samtal.

Säg till dig själv och din kropp:

Jag förstår att han/hon/de/dom inte hade bättre förstånd. Därför hände detta. Nu förlåter jag han/hon/de/dom för allt ont de gjort mig och andra människor.

Gör detta med kärlek från ditt hjärta. Och att du verkligen menar det du säger med hela din kropp närvarande. Då lossnar den/de blockeringar du går och bär på.
Vill du ha en konsultation?

Boka tid genom att skicka ett mail till mig och meddela vilken tid du önskar.

Jag skickar dig svar via mail.

Elise Hallberg


Elise Hallberg

Fjällnejlikan 5
424 48 Angered
070-404 41 94
info@elisehallberg.se
info@andravarldar.nu

Elise Hallberg

Elise Hallberg


   Kontaktformulär   

Lista inlägg efter bloggämne: