Gud och Änglar
Se föregående   |  Se alla artiklar   |    Se nästa

Gud och Änglar

Högsta källan i universum Gud och Guds medhjälpare

Högsta källan i Universum är en väldigt stark och kraftfull energi som många av oss kallar Gud

Från Gud kommer kärleksenergin som är vår grundenergi, den energi vi är skapade av

Den energin är en ande som också kan ta sig en gestalt (varelse). Ett väsen/ande har ingen kropp. En varelse har armar och ben. De flesta väsen/andar tar sig en gestalt inför oss. Det känns bättre att prata med något som har en kropp med armar och ben.

Gudskraften i oss var och en

Gud har både en kvinnlig och manlig sida i sig. Vi kan själv välja om vi vill se Gud som en han eller som en hon. I varje människa finns en bit av gudskraften. Den ligger bak i huvudet, vid syncentrat. Denna plats aktiveras kraftigt när du börjar jobba med både jord energin och den kosmiska energin samtidigt i din kropp, vid meditationer. Tredje ögat påverkas direkt. Med tiden börjar du även att se in i andra världar. Glömt därför inte att använda både Moder Jords energi och den kosmiska energin från Högsta källan Gud när du mediterar, då utvecklas dina andliga gåvor. Du kan komma hur långt som helst, och tom bli en mästare på jorden. Använder du bara en av energierna då stannar du på en viss nivå i din andliga utveckling, och kommer inte vidare.

Vill du inte uttala ordet Gud. Säg då att du vill ha kontakt med Högsta källan i Universum. När du mediterar eller på annat sätt behöver hjälp i livet. Denna energi lyssnar alltid på dig. Men du måste säga till vad du behöver i livet för att må bra. Skicka iväg dina tankar om hur du vill forma ditt liv, i meditationer varje vecka.

Guds medhjälpare på jorden

Guds medhjälpare på jorden är alla våra Änglar, samt alla våra mästare. Jesus, Maria (Jesus mor), Maria Magdalena (Jesus hustru), Moder Therese. Våra mästare El Morya, St Germain, m f l. Även våra Trollkarls mästare. Det finns idag även fysiska personer som lever på jorden. Som jobbar som "trollkarlar" med att sätta igång energin och förflytta tid och rum. Dessa mästare har kontakt med källan. Högsta källan i universum och högsta källan på jorden.

Jag trodde inte på Gud, Jesus eller Änglar i början av min andliga utveckling

I början trodde jag själv inte på Gud eller Jesus. För mig hörde dessa till kyrkans verksamhet. Det tog mig 5 år att acceptera att Gud fanns. Gud är en stark energi som ren och klar går rakt genom kroppen. Den högsta energin i Universum. Den kosmiska energin. Vid speciella behandlingar kan denna energi Gud dyka upp och hjälpa till. I övrigt samtalar jag nästan dagligen med denna energi/kraft.

Jag gick en healingkurs. Då kom Jesus fram i bild vid varje kurstillfälle. Han ville prata med mig. I början blev jag rädd. Och stängde då bara av bilden jag såg. Men på fjärde kursen, då gav jag upp. Och började prata med honom. Efter den händelsen finns han alltid vid min sida. Han ger mig vägledning och råd.

Änglar började jag tro på när jag mötte Ärkeängeln Gabriel i en dröm. Jag fick ringa en väninna på morgonen och fråga vem ängeln Gabriel var.

Idag har Gudskraften/energin och kraften/energin från Moder Jord blivit den dominerande i mig.

Kontakt med olika mästare

När vi jobbar med den kosmiska energin från Universum får vi även kontakt med olika mästare. Många av dessa mästare har levt en kortare eller längre period på jorden. En av de nya som kom till mig några år efter sin död var Moder Therese. Även Maria Magdalena (Jesus hustru) och Maria (Jesus mor) dyker upp ibland och kommer med goda råd. Mest handlar det om mina livsval och vägar jag skall ta i livet. Men även information och kunskap om andra världar.

Det finns många andra mästare som också har starka kopplingar till jorden, dess energier och människorna här. Jag pratade i många år med mästaren EL Morya. En dag fick jag se en bild hos en väninna. Jag sa till henne, - Den mannen känner jag igen. Då sa hon, - Det är El Morya. Jag lånade bilden för att kopiera upp den. Idag finns hans bild hemma hos mig.

Vill man läsa mer om olika mästare, rekommenderar jag Anna Bergs böcker.

Våra Änglar

En ängel kan vara både en man och en kvinna. Jag ser Ärkeängeln Gabriel som en man, medan andra person kanske uppfattar Gabriel som en kvinna. Änglar har alltid tagit kontakt med oss människor här på jorden. För att hjälpa oss i vår vardag, samt skydda oss från faror. De olika änglarna har olika uppgifter runt oss. Inte bara en, utan flera av änglarna finns med oss dagligen.

Känner du att någon står bakom din rygg eller bredvid dig. Känns det som en stor eller kraftfull person, då kanske det är din Ängel som vägleder dig dagligen.

Min första kontakt med en ängel

Någon gång 1993/1994 drömde jag en natt att jag deltog i en gudstjänst i en liten kyrka. Jag sitter där i kyrkbänken och får se en stor ängel framträda vid altarringen. Jag blev så chockad att jag reser mig upp och började peka på ängeln. Jag skulle just till att säga till de andra i kyrkan. Ser ni ängeln där framme. Då säger ängeln: -Jag heter Gabriel. Och det är bara du Elise som kan se mig här i kyrkan. Jag satte mig ner i kyrkbänken igen och började gråta. För att jag blev så upprörd och ledsen. Det kändes så orättvist att bara jag kunde se denna ängel. Jag vaknade ur drömmen av att tårarna rann på kinden.

Nästa dag ringde jag en väninna och frågade vem Ängeln Gabriel var. Hon berättade att det var Gabriel som meddelade Maria, att hon var havande med ett barn, som fick namnet Jesus.

Med Gabriels hjälp har jag utvecklat mina andliga gåvor. Och jag har även fått information och kunskaper hur jag skall meditera, helst på kraftplatser. Genom att dra in Jord energin från Moder Jord genom fötterna, samt ta ner den Kosmiska energin från Universum. Och skicka ner den till de underjordiska världarna.

På detta vis aktiverar jag jordens energipunkter/andningshål. Jorden får med tiden lättare energier. Och jag själv får balans och harmoni i kroppen. De andliga gåvorna utvecklas snabbare.

Gabriel har även informerat mig hur viktigt det är att ta kontakt med alla andar och varelser(har armar och ben) i naturen på jorden. Genom denna kontakt stärker jag mitt energifält, och jag växer i mina energier, därmed utvecklas min andliga gåva snabbare. Jordenergin är grunden till allt liv på jorden. Utan den skulle vi inte kunna leva här. Vi tar in den via våra fötter då vi går på marken. Den förstärks då vi mediterar, framför allt på kraftplatser. Även vid trummeditationer kommer vi lättare i kontakt med jordens grundenergi från Moder Jord. Och genom att så ofta som möjligt gå eller sitta ute i naturen och njuta av den.

Idag pratar jag oftast med Gabriel, Mikael, Rafael och Uriel. De ger mig vägledning och råd på livets väg. Hjälper mig även att fatta snabba beslut, prioritera vad som just nu är det allra viktigaste, och vad jag kan göra senare.

Dessa fyra änglar samarbetar jag med nästan dagligen:

Mikael

Den person som har ett mycket starkt kosmiskt flöde från universum i sin kropp. Har oftast Mikael som sin närmaste ängel. Mikael jobbar mycket med att hålla det kosmiska energiflödet igång i kroppen. För att man skall få bästa förutsättningar för att orka leva på jorden.

Han arbetar även med din ekonomi. Ser till att inkomster och utgifter går ihop. Går bilen sönder, får du då ofta pengar från ett oväntat håll eller så har du just den summan tillhands när alla räkningar är betalda. Då lever du i ett starkt kosmiskt energi flöde i kroppen. Du ber om en lösning på ditt problem och lösningen kommer till dig. Känner du att du har ett strakt energiflöde i kronchakrat och har lätt för att meditera. Har du dessutom ledaregenskaper. Då har du säkert Mikael som din närmsta Ärkeängel. Mikael är som en gruppledare för de andra änglarna. Han står närmast Gud.

Ärkeängeln Mikael säger till mig:
-Tro på dig själv och du förändrar och förbättrar världen. Med din energi påverkar du andra. Lär dig lyssna på din egen inre röst. Och jag och de andra änglarna kan först då få kontakt med dig. För att kunna vägleda dig genom hela ditt liv.

Gabriel

-Den person som skall arbeta med naturens djur och växter i denna dimension och i andra dimensioner (andra världar) på jorden, har oftast Gabriel som sin vägledare. Gabriel samarbetar även med Älvor, Devor, Alver, mfl. från växtriket. Dessa får sin kosmiska energi direkt via Ärkeängeln Gabriel. Jag skulle vilja säga att Gabriel är den ängel som beskyddar djur och växtriket på jorden.

Den person som har Gabriel skall även arbeta med att skriva och prata med andra människor i små eller stora sammanhang om andligt. Färg, form och all typ av skapande aktivitet är en del av Gabriels energier. Känner du igen dig, är det här ditt intresse område? Då har du säkert Gabriel som din närmsta ängel.

Ärkeängeln Gabriel säger till mig:
-Glöm inte att vila i din egen energi. Inte i andras energifält. Du skall vårda ditt eget kraft fält, för att bli gammal i detta livet.

Rafael

Rafael samarbetar med personer som arbetar med matte, teknik eller är praktiskt lagda. Du kanske jobbar som arkitekt, byggnadsarbetare, snickare, målare, murare, matte lärare, som konstruktör inom teknik eller som uppfinnare. Rafael stöttar då dig och ger dig vägledning i ditt jobb. Kalla på Rafael då du behöver hjälp i ditt yrke. Gäller även nya uppfinningar på jorden. Många planeter i andra solsystem sitter på kunskaper som vi på jorden tar hit genom våra drömmar, och våra energikanaler utåt mot Universum. Det kan gälla uppfinningar, ekonomi, organisationsförändringar i samhället, etc.

Uriel

Uriel berättade att han är en av grundänglarna.
Han säger:
- Jag Uriel står för din grundenergi, kärleksenergin du fick när du bildades/föddes till en andlig varelse och ande/väsen i Universum. Denna energi ser jag alltid till att du är i kontakt med. Jag känner av när du genomgår kriser i livet. Kärleken är skapelsens grundkärna. Den genomsyrar allt och alla. När din kärleksenergi växer vid andlig utveckling. Då växer även din familj, arbetskamrater och vänners kärleksenergier. Alla blir positivt påverkade. Jorden behöver mycket kärleksenergi för att lösa upp all ondska. Mår du inte psykiskt bra i livet, prata med Uriel.

Övriga Änglar som du kan samarbeta med:

Chamuel

Om du står inför förändringar i ditt liv. Förändringar som ger dig nya möjligheter till en ny inriktning i livet. Då finns jag där. Även när du råkar ut för olika kriser i livet. Jag finns där för att hjälpa dig hitta tillbaka till livet igen.

Ariel

Du träffar mig oftast ute i naturen, i små gläntor i skogen där Devor och älvorna finns. Jag hjälper även dem och samarbetar då och då med Ärkeängeln Gabriel. Jag hjälper människor att hitta ätliga växter, att se och känna in allt som pulserar av liv i naturen. Både i denna värld och i andra världar. Att låta människornas hjärtchakran öppnas upp är en del av mitt jobb.

Sandalfon

Jag finns med på andliga utvecklingskurser, stor seanser och ibland även på andliga mässor. Jag är den ängel som vill hjälpa så många som möjligt på jorden att utveckla sina andliga gåvor. Att kunna se och prata med andra världar är ett av mina mål med er människor på jorden. Men även att skaffa sig andliga kunskap, och därmed få nya insikter om hur livet är uppbyggt på jorden, och ute i Universum.

Metatron

Mitt mål är att hjälpa människor komma vidare i sina andliga kunskaper och sin andliga utveckling, genom att i första hand få dem att ta bort sina blockeringar. Som de byggt i sin kropp, genom detta livet och tidigare liv på jorden. Även liv på andra planeter i andra solsystem.

Jorden är en helig planet som ni människor måste vara rädd om. Njut av livet. Stressa er inte till döds. Ta dagen som den kommer. Lär er att inget vara för evigt. Njut här och nu av tillvaron med vänner och i naturen.

Våra änglar är mycket viktiga under vårt jordeliv

Jobbar man mycket med änglaenergierna. Har man oftast kontakt med alla Ärkeänglarna. Vid kurser, föredrag eller i andra sammanhang där man pratar inför många människor finns alla med. Tänk på det då du lyssnar på tex ett föredrag. Känn in vad personen har med sig för medhjälpare.

Många av oss har även de vanliga änglarna med oss. Ibland kan de liknas vid sagornas feer. Även små baby änglar är vanliga. Dessa kan man även se i kyrkor.

Alla som överlever olyckor har en eller flera änglar som skyddat dem.

Du har den Ärkeängel med dig som du samarbetet med mest i Universum. Den änglaenergin finns i din kropp.

Många fler änglar finns vid din sida dagligen för att skydda och hjälpa dig genom livet.

Känn in vilken ängel som står närmast dig. Meditera på att du vill ha personlig kontakt.

Eller läs böcker om änglar.
Vill du ha en konsultation?

Boka tid genom att skicka ett mail till mig och meddela vilken tid du önskar.

Jag skickar dig svar via mail.

Elise Hallberg


Elise Hallberg

Fjällnejlikan 5
424 48 Angered
070-404 41 94
info@elisehallberg.se
info@andravarldar.nu

Elise Hallberg

Elise Hallberg


   Kontaktformulär   

Lista inlägg efter bloggämne: