Moder Jord
Se föregående   |  Se alla artiklar   |    Se nästa

Moder Jord

Moder Jords kärlek är gränslös och ofantligt stor.

Tänk dig Moder Jord som en levande varelse. Med en hjärna, syn, lukt, känsel, hörsel och en kropp. Jordklotet är hennes kropp. Hon lever i en annan värld bara. En värld som påverkas av vår värld. När vi förstör naturen med våra gifter mår hon inte bra.

När vi provspränger kärnvapen nere i hennes kropp, då formligen exploderar hon. Hon säger då till mig, - Tänk på hur det skulle kännas om du fick en bomb i din mage. Det gör ont och mitt grundenergi system håller på att förstöras (kollapsa). Ni förstör mina energi banor och mina meridianer. Läs mer på Bloggen, Miljön.

Moder Jords kärlek

Moder Jords kärlek är gränslös och ofantligt stor. Hennes tålamod är enormt. Blir hon tömd på energi och får för många sår, då får hon problem med sig själv. Därför reagerar hon idag med våldsamma översvämningar, jordbävningar, etc. Vi kan inte leva utan hennes energier i marken. Men Moder Jord kan leva utan oss på jorden. Tänk på hur du själv kan hjälpa till med att sprida kunskap om hur vi bör behandlar vår natur.

Moder Jord´s prioriteringar:

1. Stoppa kärnvapenprovningar. 2. Stoppa utsläpp av kemikalier i naturen. Jordbrukets kemikalier. Läkemedelskemikalier. Utsläpp i våra vattendrag från toaletter och fabriker till våra reningsverk, som inte renar vattnet på alla kemikalier. 3. Stoppa utsläpp från bilar, båtar, flygplan och fabriker som släpper ut kemikalier i luften. Vi kan redan nu tillverka fordon som inte behöver bensin eller diesel. Tyvärr stoppas många av dessa uppfinningar. Av bensinbolag och andra. De är rädd för minskade inkomster till sitt företag.

Vår Moder Jord på jorden är viktig. Hon kan återställa balansen på andra planeter i andra solsystem också. När vi börjar arbete med henne påverkar vi hela Universum. Hon är den länk som vi saknar för att få total balans i hela universum och i oss själva.

Hon försöker undervisa oss

Moder Jord försöker undervisa oss men vi lyssnar inte. Ibland tar hon hjälp av naturvarelser. Men vi tittar bort när vi ser eller känner av dem. För vi har blivit lärda att de inte finns. De är bara i våra sagor. När vi går på marken blir vi aktiverade av hennes energi, som går in i våra fotsulor. Men om marken är förstörd, då blir det en obalans i hennes energi banor, samt att alla naturvarelser lämnar platsen. Och vi kan inte ta in hennes energier i våra fotsulor längre. Vår kropp behöver denna energi för att leva på jorden. När vi saknar denna energi blir vi utbrända eller sjuka. Stressen i dagens samhälle gör att vi tappar den naturliga kontakten med Jord energin. Eller så har vi stängt av den energin i oss. Saknar vi jordenergin i kroppen blir det en obalans och vi kan bli sjuka.

Kraftplatser

Moder Jord kan ta sig en fysisk gestalt också, med ett eget utseende. Hennes närvaro är som starkast på en kraftplats. Positiva energi punkter som finns överallt i alla bostäder, och i naturen. Gratis energi som vi glömt av att använda. På kraftplatsen får du kontakt med alla energiplan(andra världar/andra dimensioner) både på jorden och i universum. Kopplar vi ihop hennes energier med den kosmiska energin från Universum då utvecklas vi andligt. Vi börjar se in i andra världar, höra och prata med dessa världar. Det enda som stoppar denna utveckling är våra egna rädslor, negativa tankar och blockeringar. Även svartsjuka och avundsjuka.

Visste du att Moder Jord inviger sin kontakt med vissa människor, genom att ge dem en blomsterkrans på huvudet. En likadan krans som vi har på oss då vi dansar runt midsommarstången på midsommarafton, i Sverige. Detta brukar hända på mina kurser.

Moder Jord hälsar till er

Moder Jord hälsar till er alla genom mig, att hon och hennes medhjälpare finns där för att hjälpa er utvecklas. Titta inte på andra hur långt de har kommit och vad olika personer kan. Ni är alla ämnade för olika uppgifter, så jämför er inte med varandra. En del av er har ett tufft jordeliv, med allt vad det innebär av blockeringar i kroppen. Det innebär att en del av er har en längre väg att vandra. Men alla kommer fram till sitt mål ändå. Ni får inget gratis även om det tycks som om vissa går framåt med stormsteg. Men ni vet inte hur mycket de har tränat hemma. Så sluta vara avundsjuk på andra. Börja själv ta tag i ditt liv. All andlig utveckling kräver träning. Träning ger färdighet. Genom träning får ni hjälp med energiflödet i kroppen. Ett starkare energiflöde innebär att ni utvecklas i kombination med hur ni lever och tänker.

Hon vill börja samarbeta med dig

Moder Jord finns där hela tiden och väntar på att få börja samarbeta med dig. Du får lära dig mera om naturens andar och varelser. Om energier och energi banor på jorden. Samt om hur du samarbetar med Moder Jord (den Högsta källan på jorden) och med den Högsta källan i Universum (Gud).

Trumman hjälper till att aktivera jord energin

Med trummans hjälp får du igång jordenergin. Den aktiverar vårt eget energisystem och även vårt tredje öga. Djur reagerar positivt på trummans vibration och ljud. En gång när jag trummade inne i en kohage. Var det en ko som blev väldigt intresserad av mitt trummande. Hon slutade äta, stirrade på mig och var på väg fram till mig. När jag slutade trumma vände hon och gick tillbaka till de andra korna.
Vill du ha en konsultation?

Boka tid genom att skicka ett mail till mig och meddela vilken tid du önskar.

Jag skickar dig svar via mail.

Elise Hallberg


Elise Hallberg

Fjällnejlikan 5
424 48 Angered
070-404 41 94
info@elisehallberg.se
info@andravarldar.nu

Elise Hallberg

Elise Hallberg


   Kontaktformulär   

Lista inlägg efter bloggämne: