Energiplatser
Se föregående   |  Se alla artiklar   |  

Energiplatser

Positiva och negativa energiplatser.

Positiva Energiplatser

Positiva energiplatser finns överallt på jorden. De finns inne i våra bostäder och utomhus. Vissa av kraftplatserna är större och kraftigare än andra. Förr i tiden använde s k Schamaner dessa platser för att meditera och få högre andlig kontakt med Moder Jord. Man använde även dessa större kraftplatser för olika ceremonier och som offerplatser. När religionen kom till Norden byggdes kyrkorna direkt på dessa kraftplatser. Det är därför det känns så bra att gå in i en kyrka. Gamla kyrkor har goda energier. Framför altarringen i en kyrka hittar du ofta en kraftplats. Kunskapen försvann dock i slutet av 1800- talet. Nyare kyrkor är därför inte alltid byggda på kraftplatser. Du kan gå med s k pekare och ta ut var i din bostad du har en eller flera kraftplatser.

Meditera på en kraftplats

Om du sitter och mediterar på en kraftplats aktiveras din kropp av jordenergin. Man känner efter en tid hur även små blockeringar "pyser" ut i kroppen. Hur rot chakrat i underlivet börjar jobba. Kraftplatserna innebar för mig i början starkare andlig vägledning. När jag idag skickar iväg tankar om förändringar i mitt liv via Tankens kraft, så för jag det jag behöver snabbare.

Jag har även upptäckt att automatskriften blir tydligare på kraftplatser. Jag mår bra av att sitta eller sova på en kraftplats. Vissa dagar mediterade jag, andra dagar är jag för trött för det. Då sitter jag bara och kopplade av, läser en bok eller tidning och energi från kraftplatsen går ändå in i kroppen. För varje gång jag sätter mig på kraftplatsen och aktiverade den genom att dra upp jord energin och ta ner den kosmiska energi, blir kraftplatsens energier starkare och starkare. Kommer det medial personer hem till mig känner de av energin redan i dörren. Det blir väldigt bra energier i bostaden av en kraftplats.

Kraftplats i sängen

Om du har en kraftplats vid fötterna eller benen då du sover. Då ligger du på en väldigt bra plats. Du laddas av positiv energi under natten då du sover. Din sömn blir lugn och djup. Du för även tydligare andlig vägledning under tiden du sover. När du ligger i sängen på kvällen och skall somna in. Använd 10 min till att skicka energi och tankar till saker du behöver i livet. Eller fantisera hur dina kroppskrämpor försvinner eller sjukdomar läker ut. Testa, det kostar inget.

Studera på en kraftplats

Studerar du. Sitt på en kraftplats med dina böcker. Du blir klarare i huvudet och förstår mer av det du läser. En kursdeltagare testade detta. Det visade sig att hennes skrivbord stod på en kraftplats. Hon klarade sina Universitets studier med glans. Var en av de bästa i klassen. Trots att hon jobbade 40 tim per vecka på ett vanligt jobb. Jag testade detta när jag läste Basmedicin och Akupressur. Glömde tid och rum, och var helt inne i studierna. Var mera skärpt i huvudet när jag satt på kraftplatsen. Blev fortare trött när jag satt på en neutral plats.

Framtida kraftplatser

Jag önskar att sjuka människor fick ligga på kraftplatser. Att det stod en skylt på parkbänken. "Denna bänk står på en kraftplats". För bilen "Denna parkeringsruta står på en kraftplats". I parken "Denna gräsyta står på en stor kraftplats med många förgreningar, välkommen hit". I parken "Detta träd står på en kraftplats, sitt gärna vid detta träd", osv.

Negativa energiplatser

Currykryss

Det finns också negativa energiplatser. De mest negativa som skador oss människor är s k Currykryss. Currylinjerna ligger ca 4 m från varandra. De ligger i NV-SÖ eller NÖ-SV riktning. När två linjer möts bildas ett rutnät. Där linjerna möts blir det ett kryss, ett Currykryss.

Dessa Currykryss tappar oss på energi. Om vi sover på ett kryss kan vi med tiden bli sjuka eller tom få hjärntumör om vi har ett kryss uppe vid huvudet. Är du väldigt trött varje morgon, skall du be någon kolla att din säng inte står på ett currykryss.

Ibland kan det hända att ena sidan av en dubbelsäng hamnar i ett currykryss. Är den man är gift eller sambo med väldigt sur och grinig på morgonen. Kan det bero på att den personen sover i ett currykryss. Du kan själv test detta med ett par pekare. Två böjda ståltråds bitar som går i 90 graders vinkel. Ena delen håller du i. Säg till pekarna: - Jag vill hitta ett currykryss. Pekarna reagerar genom att gå utåt eller inåt.

Den vanligaste reaktionen jag får är att: - Det går inte att möblera om i mitt sovrum. Då säger jag, - Allt går om man bara vill. Vill du vara frisk. Se då till att du inte sover på ett currykryss. Har du flera rum i bostaden? Byt sovrum. Sov eller sitt alltid på en plats med bra energier.

Gamla hus

Förr i tiden byggde man sina små hus efter dessa kryss. Jag har själv besökt gamla torpargrundar, stegat och mätt. Husets hörn ligger precis på currykryssen, d v s 4 m från varandra. Den äldsta torpargrundens som jag hittat är från en bosättning på 500-talet. Denna kunskap har funnits i alla tider. Det är bara vi i det moderna samhället som har glömt bort att använda den.

Trötta och sjuka människor

På många arbetsplatser blir människor utbrända och sjukskrivna. En del av dessa kanske står eller sitter på ett currykryss på jobbet. Eller har sängen på ett kryss hemma. Alltför många blir sjuka av dessa currykryss.

En gång träffade jag en kvinna på en mässa som var helt orkeslös. Jag fick se bilder i mitt huvud från hennes kök och fick information om att hon satt på ett currykryss, väldigt ofta. Jag frågade om det stämde. Ja det stämmer. Jag sitter alltid på denna stol hemma. Jag berättade var hon hade sin kraftplats i köket. Där skulle hon sitta i fortsättningen.

Currykryss på ett stort område

På en gammal bosättning utanför min hemby i norra Sverige hade människor och djur blivit sjuka och dött en efter en. De sista som överlevde flyttade från platsen. En solig och vacker plats i en svacka, i skydd från vindar, med en bäck som rinner genom dalen, låg detta område. Nästan inga träd växte där. När granarna kom upp till en viss höjd dog de. Jag gick med pekare och upptäckte att det bara var 0,5 meter mellan varje curry kryss. Ingen människa överlever det. Var skall du sova där? Denna grupp bosättare hade inte kunskapen med sig. De hade flyttat från ett närliggande litet samhälle. Efter en del interna strider.

Jag fick se bilder, samt information om att alla, både unga och gammal på denna plats, dog i olika sjukdomar. Jag såg att den siste överlevande. Det var en ganska så storvuxen man. Han tog de viktigaste sakerna med sig. Och flyttade därifrån, för att inte också bli sjuk. Jag kände hans rädsla när han gick från denna bo plats. Han gick i riktning mot Rätans byn.

Växter och currykryss

Har du en häck runt din trädgård. På ett ställe i häcken växer det inget. Då har du troligtvis ett currykryss där. Varken människor eller växter trivs på currykryssen. Det är bara katterna som använder sig av dem då de skall jaga. Kattens aura minskar då den ligger på ett currykryss. Den blir lite mer osynlig. För andra djur.

Avstöra

Får du rådet att avstöra dessa linjer. Tro inte på det. Linjerna försvinner ett tag men kommer tillbaka. Möblera om så att du håller dig frisk istället.

Vattenådror

Vattenådror skall man också se till att inte sova på. Man kan bli sjuka av även dessa. Förr byggde man aldrig ett hus på en eller flera vattenådror. Man byggde ej heller hus på myrmark eller på ett annat fuktigt område där det tidvis fanns mycket vatten i marken. För man visste att både djur och människor kunde bli sjuka av att bo där.

Hartmannlinjer

Skall man också se upp med. Förr försökte man lägga dessa linjer i väggarna i en bostad.

Negativa energier runt en människa

Att ljuga för sig själv, sin partner, sina vänner eller arbetskamrater är det värsta man kan göra. En eller flera lögner skapar negativa energier runt en persons kropp. Kroppen får en negativ ”taggig” utstrålning. Den utstrålningen känner andra människor av. Oftast har dessa personer en väldigt liten aura. Test det med pekare.

På en kraftplats växer din aura och du får kraft och mår bra. En negativ person söker sig ofta till negativa platser, currykryss, negativa stolar vid ett bord etc. De är så van med denna energi att de känner sig hemma i det negativa energifältet.

Går man omkring med mycket negativa tankar dagligen

Då drar man automatiskt till sig negativa händelser i livet. Negativa händelser drar till sig nya problem som måste lösas. Och detta skapas bara för att man fastnat i sina negativa tankar.

Så fort en negativ tanke kommer träna på att släppa den. Tänk eller fantisera istället på något positivt du gjort i livet eller vill göra. Titta på roliga filmer, gör saker du blir glad av. Träffa positiva vänner, undvik de negativa. Vill inte de negativa släppa i din kropp. Gå till en terapeut som hjälper dig släppa ditt trauma. Som troligtvis ligger djupt inne i kroppen eller själen. Från detta eller från ett tidigare liv.

För mer information:

För mer information och kunskap om energilinjerna i marken. Gå en kurs eller sök litteratur i ämnet. Det finns även föreningar, som enbart jobbar med markens energilinjer.

Sök på www.jordstrålningscentrum.se , eller på slagruteföreningar. Dessa har kurser i att gå med pekare eller jobba med pendel.

Min steg 1 kurs innehåller lite grunder i att lära sig finna vattenådror, currykryss och kraftplatser. Samt lära sig vad som händer i kroppen på en positiv och en negativ energi plats/punkt i marken.
Vill du ha en konsultation?

Boka tid genom att skicka ett mail till mig och meddela vilken tid du önskar.

Jag skickar dig svar via mail.

Elise Hallberg


Elise Hallberg

Fjällnejlikan 5
424 48 Angered
070-404 41 94
info@elisehallberg.se
info@andravarldar.nu

Elise Hallberg

Elise Hallberg


   Kontaktformulär   

Lista inlägg efter bloggämne: