Våra barn och barnbarn
Se föregående   |  Se alla artiklar   |    Se nästa

Våra barn och barnbarn

Många gamla själar har återfötts på jorden sedan 90 talet. Jorden och jordens grundenergi är viktig. Den skapar balans i hela universum.

Vi går nu in i en ljusare tid på jorden. Där får vi hjälp uppifrån. De skickar ner ljusa lätta energier till oss, för att de vill att vi överlever på jorden. Det högsta rådet i Universum vill att jorden överlever denna ”kris” som vi nu har. Ur alla kriser kommer alltid något gått, brukar jag alltid säga. Just nu rensas jorden från gamla energier och gamla konflikter som kommer upp till ytan. Det är därför det just nu är mer krig och oro i världen. Den dagen detta fått ”landa”. Då kommer länderna att vilja ha mera samarbete med varandra. För att alla inser att vi är beroende av varandra.

Bekräfta barnets upplevelser

Bekräfta det som barnet ser eller upplever. Säg, - Jag förstår att du ser och kan prata med andra världar. Men det kan inte jag ännu. Kan du hjälpa mig genom att berätta för mig, vad du ser och upplever.

Om vi bekräftar barnets upplevelser så stänger de inte av sina gåvor. Tala om också att alla människor inte ser och hör så som du. Att en del människor säger att tomtar inte finns, det är sagor. Säg till barnet, - Låt de personer som tror att tomtar är sagor få tro det, tills de en dag själva kommer att kunna se och prata med en tomte.

Även när barnet har en låssas kompis, så är det en vägledare de har med sig. Bekräfta och be barnet berätta vad låssas kompisen heter, och vad han/hon gör för barnet. Vilka lekar de leker osv.

Låt ditt barn rita och berätta

Låt ditt barn rita och berätta om marskiner/farkoster och annat som vi kan ha användning för här på jorden. Låt barnen berätta om saker de kan och känner till. Du som förälder eller släkting skriver ner det barnet berättar. Oftast finns alla dessa minnen starkt hos barnet tills de börjar skolan. Då försvinner kunskapen om man inte underhåller det. Skolan tar då plats i barnets vardag och de barn som berättar att de har en låssas kompis eller pratar med tomtar kan bli retad i skolan. Eftersom inte lärarna får eller vill prata om detta. Då stänger barnet till sina minnen och gåvor.

Pressa aldrig fram information

Pressa aldrig fram information från ditt barn eller barnbarn. De berättar när de själva vill och känner för det. Annars är risken stor att de stänger av sin kanal för information till just dig.

Kom i håg att de samtalar med sina guider/vägledare. De får information och vägledning av dem. Även information om vem/vilka de kan berätta för, vad de ser, hör eller vet. Föräldrarna är just då bara någon man bor hos. När barnet börjar skolan får föräldrarna större påverkan på barnet. Och tar då över mer och mer rollen som en vuxen som man måste lyssna på. Då kommer deras guider/ledare i andra hand.

Låt ditt barn eller barnbarn få vara barn

Leka med andra barn. Leka på sitt rum, eller bara få ligga och läsa eller pyssla för sig själv. Detta mår barn bra av. Stressa inte barnet, genom att barnet måste åka iväg på olika aktiviteter. En utflykt till skogen med matsäck räcker. Det finns mycket att titta på och uppleva i naturen. Låt barnet eller barnbarnet få ”landa” i sitt nya jordeliv. Då kan de bibehålla sina kontakter med andra världar.

Den dagen ditt barn själv säger till att de vill tex börja spela fotboll. Då hjälper du till med transporten dit. Hetsa ej ditt barn att de måste bli bäst i sin idrott. Att bli bäst måste komma från dem själva. Ingen jagade på Björn Borg, Ingemar Stenmark, Zlatan Ibrahimovic, Pernilla Wiberg, m f l kända svenska idrotts stjärnor. De blev stjärnor av egen vilja och av en egen drivkraft.
Vill du ha en konsultation?

Boka tid genom att skicka ett mail till mig och meddela vilken tid du önskar.

Jag skickar dig svar via mail.

Elise Hallberg


Elise Hallberg

Fjällnejlikan 5
424 48 Angered
070-404 41 94
info@elisehallberg.se
info@andravarldar.nu

Elise Hallberg

Elise Hallberg


   Kontaktformulär   

Lista inlägg efter bloggämne: