Tankens kraft och intuitionen
Se föregående   |  Se alla artiklar   |    Se nästa

Tankens kraft och intuitionen

Hur du styr energin så att du får till dig det du behöver. Och även kan påverka din kropp.

Träna upp din intuition. Gör det varje dag i allt du gör. Känn in vad som är rätt och fel. Vad du skall äta för mat, vilka kryddor du skall ha i maten, om du skall köpa just dessa byxor, om du gör ett prov- känn in vad svaret skall vara, osv. Den första tanken och känslan man får är oftast den rätta. Träna upp detta. Intuitionen används i din andliga utveckling. Du lär dig känner in saker, människor, vad som finns i ett rum förutom dig själv etc. Ju bättre du blir på att känna in saker och ting som händer runt dig. Ju duktigare blir du i din andliga utveckling.

Bra böcker jag rekommenderar är:

"Attraktionslagen. Så får du den att verka till din fördel". Ester och Jerry Hicks. (Finns även i pocket).

"The Sekret-Hemligheten". "The Sekret-Kraften". "The Sekret-Magin". Rhonda Byrne.

"Tankens kraft". Betty Shine.

Tankens kraft

Allt består av energi. Du, jag, våra saker vi omger oss med. Tom växter, djur, träd, våra grönsaker, maten vi äter. Ja allt i hela universum pulserar av energi.

En energi vi inte alltid ser, men som vi oftast känner av. Vi känner av energin när vi kommer hem till någon. Då känner vi om energin är lätt eller tung, det visar hur personer mår psykiskt just då.

Vi kan prata med den energi som cirkulerar i och runt oss. Då pratar vi med vårt högre jag eller med våra guider/ledare.

Säg att du behöver……….

Säg inte att du kanske vill ha det eller det. Använd inte ordet kanske. Säg att du behöver ha..........eller måste ha hjälp med.............. För att kunna t ex komma vidare i livet, d v s lära dig mera. För din andliga utveckling. Eller för att du skall överleva, d v s få pengar till mat och hyra, kurser eller annat du behöver för att utvecklas, eller för att må bra i livet.

Vår fria vilja

Vi har vår fria vilja på jorden. Våra guider/ledare hjälper oss tydligt, när vi säger exakt vad vi vill ha hjälp med. Det finns ett glapp mellan oss och våra guider/ledare, pga. vår fria vilja. Därför måste vi tala om exakt vad vill ha, och hur vi vill ha det. Då först får vi hjälp.

Negativa och positiva tankar

Med dina egna tankar kan du styra ditt eget liv.

Jag brukar säga att vi har alla ett vitt och ett svart frö i oss. Ibland låter vi det svarta fröet ta överhand över vår kropp. Och vipps så kommer en eller flera negativa tankar, där du fantiserar om kommande katastrofer runt dig. Låt inte dessa negativa tankar ta över dig. Låt dem inte styra dig. Så fort dessa tankar kommer försök hitta ett nytt "spår" som leder in på positiva tankar igen. Tänk på något roligt du vill göra eller har gjort.

Om dessa negativa tankar tar över då händer det som du fantiserat om.

Varför kommer dessa negativa tankar? Ibland är det rester från detta livet, andra gånger är det ”skräp” vi bär med oss från något tidigare liv.

Eller från negativa händelser i detta livet.

Låter du de negativa tankarna styra dig, eller påverkar dig. Då får du svårare att skicka ut positiva tankar om vad du behöver i ditt liv för att må bra.

Jag själv.

Jag själv har använt tankens kraft i hela mitt liv. Mycket till materiella saker jag behövt, TV, bilar, hus, lägenheter, kläder, m.m. Men även till att få nya vänner, nya relationer, lösa problem på arbetsplatser, eller så har jag bett att få komma till nya insikter, få vägledning eller för att komma vidare i min andliga utveckling.

Tankens kraft kan du använda för att bli frisk i kroppen.

En gång hade jag en blodcysta i underlivet. Jag fick en tid för operation. Då bestämde jag mig för att jag skulle få bort den själv med tankens kraft. Varje kväll innan jag somnade in, låg jag i sängen och fantiserade i 10 min hur blodcystan sprack, jag fick en blödning, och den kom ut. Detta gjorde jag i 3 veckor. 2 dagar innan operationen fick jag en stört blödning. Jag åkte in till sjukhuset ändå. De sövde mig men hittade ingen cysta.

Läkaren sade: - Det är ett ärr efter din blodcysta. Den har troligtvis släppt av sig själv.

Då förstod jag att man tom kan styra sin kropp med tankens kraft.

År 2015 bestämde jag mig för att få bort en knöl som fanns på halsen. Alla trodde jag hade problem med sköldkörteln. Jag gick till min vårdcentral. Deras prover visade att jag inte hade något fel på sköldkörteln.

Under två semester veckor utomlands bestämde jag mig för att få bort denna knöl. Varje dag när jag låg på stranden. Ägnade jag en timme till att gå igenom alla händelser som hänt med min hals. Stora och små händelser.

När jag började med en händelse, kom minnet ihåg en annan händelse, osv. På så vis gick jag bakåt i tiden i mitt liv. Varje händelse jag kom ihåg rensade jag bort genom att säga tyst för mig själv, - Nu lyfter jag ut denna händelse. Den är gammal och skall inte finnas kvar i min kropp. För nu är det år 2015. Jag förlåter kroppen för att denna händelse överhuvudtaget fick ske.

Eftersom jag jobbade på halsen varje dag. Tittade jag inte så mycket på resultatet. Först när jag kom hem, får jag se att knölen är helt borta.

Under mitt äktenskap var jag utsatt för mordförsök genom strypning, flera gånger, Detta var nog grunden till hals knölen. Sedan har andra negativa händelser med halsen också lagt sig på samma ställe.

Gör upp egna mål med ditt liv. (Kort siktiga och lång siktiga mål).

*Du kan använda tankens kraft till att säga att du behöver en ny TV till rätt pris eller kanske tom gratis om du saknar pengar).

*Kläder du behöver för att klara vintern eller sommaren.

*Nya vänner du vill träffa som har samma intressen som du.

*Familjeproblem som du vill skall lösa sig.

*Problem på jobbet som du måste hitta en lösning på.

*En ”arg” chef som du vill skall behandla alla bättre, eller tom hitta ett annat jobb där personen passar bättre i sitt yrke. (Rätt person på rätt plats).

*Du behöver ett nytt jobb.

*Du har en sjukdom eller kroppskrämpa som du vill bli bra från.

*Du mår inte bra och behöver hitta orsaken till att du mår som du gör. Be att få svaret på ditt problem.

Meditera 10 min per dag i 3-4 veckor. Helst på en kraftplats. Då börjar det hända saker runt dig. Ju mera målmedveten du är i din meditation, desto bättre går det för dig. Tänk på att idrottsmän/kvinnor alltid fokuserat på att uppnå bra tävlingsresultat. Dessa har oftast kommit långt i sin idrott.

Glöm inte tala om för Universum varför du behöver just detta.

Blir inte målen som du tänkt dig. Kommer det hinder i vägen skall du lära dig något först, innan du får det du behöver.

Skriv upp på ett papper de mål du har just nu i livet. Meditera/fokusera på vad som skall hända. Se framför dig hur problemet löser sig.

Eller meditera i bilder på hur kroppen läker en sjukdom, eller tar över och” äter upp” sjukdomen, eller som min blodcysta, hur den spricker och jag får en blödning.

Eller lyft ut alla negativa händelser som finns i en viss kroppsdel.

Glöm inte att du alltid måste förlåta kroppen för att du dragit till dig denna händelse. När du använder ordet förlåt då försvinner den negativa energin som satt sig i den kroppsdelen. Samma sak händer då du förlåter en person som gjort dig illa. Då kommer er relation att bli bra igen. Eller att du i fortsättningen inte känner någon ilska, mot den personen.

Lycka till!

Kanalisering – Guider/ledare och tankens kraft.

Jag det stämmer Elise. Vi guider/ledare har ingen möjlighet att gå in i era hjärnor för att ”läsa av” vad ni tänker eller behöver i era liv. Det är därför bönen är så viktig. Ni uttalar tyst eller högt det ni vill ha eller behöver ha hjälp med i era liv. Där har meditation samma effekt. Ni går djupt in i er själ och ber om förändring och förbättringar i era liv. När ni skriver ner era mål i livet på ett vanligt papper. Då har ni redan uttalat det ni vill ha eller behöver genom er skrift. Vi ser vad ni skrivit. När ni pratar eller skriver ner era önskemål hur ni vill att ert liv skall bli. Vad ni behöver, allt från praktiska saker till ny bostad, ny bil, nytt jobb, m.m. Då har ni redan satt energi i ert behov. Den energin jobbar nu för ert bästa. Den ”fångar in” och ger er det ni vill ha/behöver.

Får ni inte direkt det ni behöver. Då är det meningen att annat skall komma in i ert liv först. Innan ni får det ni behöver. Allt har en stegvis plan i ert liv, även om ni inte förstår denna plan fullt ut. All energi som finns runt er och i er jobbar alltid för ert bästa.

Skriv ner era mål-uttala dem tyst eller högt. Uttala dina mål ofta-helst varje dag. Då snabbar du på processen för att få det du behöver. Sätt gärna energi ringar runt dig. Fantisera att i varje ring har du en önskan som du vill skall bli uppfylld. Du kan ha flera ringar runt dig, med flera mål/önskningar om saker du behöver eller problem du vill skall lösas. Meditera på detta varje dag eller varje vecka. När alla dina mål är uppfyllda. Då gör du en ny lista på hur du vill att ditt liv skall bli.

Allt är energi, även era kroppar består av energi. Låt energin i er skapa ett bra liv för er, er familj, era vänner, samhället ni bor i, landet ni bor i och för hela jordklotet.

Stora varma hälsningar

från din kära medarbetare

Gud
Vill du ha en konsultation?

Boka tid genom att skicka ett mail till mig och meddela vilken tid du önskar.

Jag skickar dig svar via mail.

Elise Hallberg


Elise Hallberg

Fjällnejlikan 5
424 48 Angered
070-404 41 94
info@elisehallberg.se
info@andravarldar.nu

Elise Hallberg

Elise Hallberg


   Kontaktformulär   

Lista inlägg efter bloggämne: